5 предимства на направената от теб тениска

5 предимства на направената от теб тениска
9 ноември 2023

5 предимства на направената от теб тениска

Да си направи човек тениска в недалечното минало е бил процес, който е отнемал много време, пари и е изисквал немалко проучване и търсене. Тази цена е била прекалено висока за мнозината, които са искали такъв тип продукт и напълно основателно. Може спокойно да се каже, че минусите да си направиш тениска по твой дизайн са били много повече от плюсовете. Добрата новина за желаещите да си направят тениска е, че вече е по-лесно, отколкото да си поръчаш ориз със зеленчуци и сладко-кисело пиле от китайският за вкъщи (в повечето случаи и по-евтино). Какви са все пак предимствата да си направиш сам тениска?

1. Времето

Всички добре знаем, че времето е едно от най-ценните неща, с които разполагаме. Когато търсим конкретен вид тениска с даден вид дизайн върху нея, цвят и размер, може да загубим много часове в търсенето й, както и нерви . И когато най-накрая намерим нещо подобно на това, което искаме и изненада – няма нашият размер. Това определено може да подейства демотивиращо и да успее да ни развали настроението. Тук може да си спестите времето, като само с няколко клика на мишката видите какви модели има, цветове и размери. После е лесно да си сложите какъвто надпис или дизайн искате.

2. Уникалността

Случвало се е почти на всеки да види друг човек да носи някоя дреха, която е същата като неговата. Понякога това може да доведе до сконфузни погледи и ситуации. Не е приятно чувството, ако си харесваш тениската и дизайна върху нея и до теб да стои човек с абсолютно същата тениска. Тук идва и второто предимство на направената от теб тениска – шансът някой да има същата стремглаво пада (разбира се, това зависи от дизайнът, надписът или и двете, които сте избрали или създали) и може да достигне до нула процента шанс.

3. Изборът

Изборът на дизайн или текст е общо-взето безграничен. Дали сте си харесали някой дизайн в интернет или пък някоя снимка от Facebook, картинка, изображение, надпис, табела, ако искате – стига да е добро качество (вижте основни насоки и съвети за направата на перфектната тениска), можете да го сложите на тениска и да изглежда супер. Това е и едно от най-важните предимства на това човек сам да си направи тениска, защото единствените граници са поставени от въображението.

4. Цената

Всички знаем каква може да е цената на една дизайнерска тениска на известна марка. Фактически хората плащат единствено за марката баснословни суми, не защото качеството е уникално или защото има функцията да се пере сама и да ухае на ванилия докато я носите. Имайки предвид, че почти сто процента от тези тениски са правени в някой склад в Китай и да заплати човек цена в порядъка на 100-150 евро за една бройка само заради марката е нелогично, но има хора, за които тази цена е обоснована. Никой не съдим, не ни разбирайте погрешно, но може да сложите даже по-хубав дизайн на тениска от тези известни марки и ще ви излезе в пъти по-евтино.

5. Многобройните приложения

Какво имаме предвид – една тениска може да я използвате за много неща. Било то да изразите позиция чрез някакъв текст или изображение или пък можете да си направите реклама като част от маркетинговата Ви стратегия (рекламата на тениска изминава толкова път, колкото и носителят й. Колкото повече, толкова по-голяма аудитория и толкова по-разпознаваеми ставате). Друго чудесно приложение на създадената от вас тениска е, че може да бъде перфектен и интересен подарък. Знаем колко е трудно човек да избира подаръци за хората, около себе си и в накрая почти винаги се преминава към план Б – парфюм, портфейл, плюшена играчка или нещо друго банално. Персонализираната тениска дава оригинален и нестандартен избор за подарък.