Доставка

 

Начини на доставка

Имаме сключени договори с куриерските фирми Еконт и Спиди и изпращаме пратките си само с тези куриерски фирма.

Пратката Ви се доставя на посочения от Вас адрес или до избран от Вас офис на дадената куриерска фирма.

Доставката се извършва до всяка точка на България с куриерска фирма Еконт Експрес или от Спиди до техен офис или до избран от вас адрес.

Срокове на доставка:

Срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни (освен ако не е упоменато друго в описанието на продукта) от датата на потвърждение на поръчката по телефон от наш служител. Срокът зависи от натовареността ни или от графика за доставки на куриерската фирма за съответното населено място. По-малките населени места се обслужват само в някои определени дни от седмицата.

NOONEBRAND.COM си запазва правото да забави доставката на поръчан артикул повече от определеното време в случай на временна липса на наличност на дадена стока, определен размер, модел или разцветка. Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или по e-mail.

NOONEBRAND.COM не носи отговорност за забавяне на доставката поради некоректно подадена информация от потребителя като адрес, телефон и др., както и при забавяне по вина на куриерската фирма.

NOONEBRAND.COM си запазва правото да променя срока на доставка, както и да отказва изпълнение на поръчки, за което потребителя ще бъде уведомяван.

Цена на доставката:

Цената на доставката с Еконт:
-доставка до офис на Еконт: от 4.80 лв в зависимост от стойността на наложения платеж 
-доставка до адрес: от 6,30 лв до 7.00 лв в зависимост от населеното място и стойността на наложения платеж

(точна доставка получавате на имейл след обработка на поръчката ви).

Цената на доставката със Спиди:

-доставка до офис на Спиди: от 3,50 лв в зависимост от стойността на наложения платеж 
-доставка до адрес: от 6,30 лв до 7.00 лв в зависимост от населеното място и стойността на наложения платеж

(точна доставка получавате на имейл след обработка на поръчката ви).

Доставката се поема от купувача.

При поръчки на стойност над 65.00 лева NOONEBRAND.COM изпраща закупената и заявена стока за собствена сметка.


Доставките се осъществяват от 24 до 48 часа след завършване на поръчката или в зависимост от графика за доставки на куриерската фирма до съответното населено място. Запазваме си правото да забавим доставката до 2 работни дни.

Работното време на ЕКОНТ и Спиди е от понеделник до петък от 9:00 до 18:00 часа и събота от 9:00 до 13:00, почивен ден неделя.

ВАЖНО:

Поръчаните тениски могат да стоят до 7 дни в ЕКОНТ.Този срок започва да тече след полученият смс от ЕКОНТ и Спиди за пристигналата поръчка.

След този срок пратката бива върната обратно към нас. Моля спазвайте този срок. Потребителите, които правят фалшиви поръчки и не си взимат пратката през този 7 дневен срок, биват блокирани за използване на услугите на NOONEBRAND.COM за в бъдеще.