Как да изненадаме половинката ни

Как да изненадаме половинката ни
9 ноември 2023

Как да изненадаме половинката? Този въпрос е доста актуален, когато наближат специални дати като годишнина, рожден ден, имен ден или някоя друга специална дата. В днешното забързано време, често изпускаме да се подготвим за тези дати, или просто да направим някакъв красив жест към човекът до нас или близките ни. Получава се така, че в последният момент на пожар излитаме след работа и обикаляме магазин след магазин и чакаме да си дойде някоя добра идея за подаръче от само себе си. При този сценарии, вариантите можем да ги обобщим в четири основни:

Вариант 1:

Обикаляме магазините, нищо не ни харесва и накрая отиваме до цветаря, взимаме един букет после една кутия бонбони и това е. Пак е нещо – не сме отишли с празни ръце и празникът е отчетен. Хубаво, ама за четвърти пореден път минаваме с този номер и почва да става банално. На петият  има малка опасност да се спи на дивана.

Вариант 2:

Обикаляме магазините, времето минава и почва да става късно. Взимаме нещо по-скоро импулсивно заради притискащото време. На пръв поглед – супер подарък за специален човек. Доволни сме. Отиваме и връчваме покупката на сродната душа. По контурите на лицето й личи, че не се получава желаният „УАУУУ“ ефект. Нищо, важен е опитът в крайна сметка, а ние се опитахме. Половинката ви няма да се сърди, но сте искали да я изненадате приятно. Следващата специална дата не е толкова надалеч – пак ще се пробвате.

Вариант 3:

Забравяме за датата. Виждаме се с половинката, която не е забравила специалната дата, напротив – готвила се е за нея. Дарява ви с нещо, от което бихте се зарадвали, с хубави думи, а вие седите като отровени. Следва отчаян опит да се измъкнете с нещо от сорта – взел съм ти нещо специално, ама утре ще ти го дам, че не го доставиха днес или нещо от тоя сорт.

Вариант 4:

Подготвени сме. Искаме да изненадаме половинката и организираме всичко до най-малкият детайл. Получава ни се. Наистина сродната ни душа е приятно изненадана от милият жест. Ние също сме доволни, защото знаем, че довечера ще има бонуси. Накрая и вълкът сит и агнето цяло. Перфектен вариант, но по-рядко срещан.

Тъй като искаме Вариант 4 да се среща все по-често, ще ви дадем няколко идеи, които не се срещат често и имат голям процент на успеваемост, когато става въпрос за изненада.

Направете тениска със ваша любима снимка

Миналото лято на морето, там на стената на Созопол, когато за пръв път се целунахте и запечатахте спомена със снимка. Или, когато бяхте заедно на рождения ден на Ванката и от алкохола получи затруднения при движенията и ми помагаше да държа баланс? Или просто една красива снимка. Можете да добавите каквото и да е послание, което да съпровожда снимката, стига да искате и да го измислите.

Направете някоя забавна тениска

Кой не харесва добрата шега? Кой не обича да се смее? За всяко правило има изключение, сигурно има и тук, но по-голямата част от хората обожават да се смеят – в крайна сметка нали смехът е здраве? Направете тениска с нещо забавно, сладко, хитро. Вие познавате по-добре половинката от мен и знаете на какво се забавлява (или не сте особено наблюдателни?). Ако не можете да се сетите какво точно да сложите върху тениската помислете над следното:

– някой забавен спомен, който е разсмял половинката ни;
– някоя фраза, която е създала много усмивки;
– някоя смешна снимка;
– забавна ситуация, която сте прекарали заедно;

Liubim citat

Тениска с любим цитат

Ако половинката ви следва някаква рутина, има любим автор, любим стих, изпълнител или харесва някоя мотивираща фраза – защо да не я прехвърлите с някакъв красив шрифт и цвят върху тениска? Да покажете, че заставате зад тях в начинанието им, имат подкрепата ви. Все неща, които значат много за човекът до нас.

kuche liubimetz

Домашният любимец

Това е нож с две остриета. Защо?! – ще попитате вие. Защото се случва (повече за мъжките половинки) да се конкурираме за любовта и мястото на дивана с домашният любимец на приятелката. Той е там преди нас и заслужено или не, получава голямо внимание и любов от нашата изгора. Това понякога е дразнещо, защото на него му е позволено всичко, даже да спи в леглото, да се качва на дивана, разхождаме го по 14 пъти на ден, въобще не слуша и си прави каквото иска, но нали е на мама детето. Ние като обядваме и падне троха на пода почва скандал, а домашният любимец се е изходил на килима и получава бисквита. И честно казано, половинката би ни била шута на нас, отколкото на Чарли, Тара, Рамзес или там каквито са. Преглъщаме горчивият хап и чакаме да ни заобичат повече от косместото кълбо. Ако случаят не е такъв, и приятелката ви прави разграничение между вас и домашният си любимец и ви обича и двамата – тогава спокойно можете да я зарадвате като й подарите тениска със сладка снимка на вас двамата (вие и домашният любимец).

Тениска носеща лично послание

Вие сте по-романтичен тип човек. Обичате думите и те вас ви обичат. Можете да ги прехвърлите върху плат и да направите, наистина изненадващ и много личен подарък. Измислете романтично стихотворение, поема или просто сложете едно изречение достатъчно трогващо. Облечете ги в красив шрифт и цвят. Можете дори да добавите някой дизайн, които сте харесали към надписа, за да има още по-голям ефект.

Тениска с картинка

Една картина е по-силна от 1000 думи, както пише по дебелите книги. Не случайно. Стига да е правилното изображение, ефектът на изненадата може да бъде поразителен. Не са необходими специални надписи, красиви шрифтове, цветове най-различни. Просто едно изображение, което да надигне силни положителни емоции е напълно достатъчно.

dizain

Тениска с готов дизайн

Човекът до вас е харесал дреха с конкретен дизайн, но го няма по магазините или нямате възможност да го купите? Намерете нещо подобно и го сложете върху тениска. Има милиони снимки и дизайни в интернет пространството. Трябва просто да намерите това, което искате. Още една опция е да изберете от нашите готови дизайни, които са висококачествени и изглеждат перфектно върху плат. Изберете от постоянно нарастващата ни галерия с дизайни, която категория ви вълнува и почвайте с експериментите.

Списъкът може да продължава, но се надяваме, че тези идеи ще ви помогнат да изненадате приятно половинката си с нещо, което не е банално и често среащано. Даже и да забравите да я изненадате, важно е да се обичате и да се подкрепяте. Тогава не са необходими дати, подаръци и т.н. Единственото необходимо е да прекарвате чудесно времето си заедно.