Рекламните тениски – правилният дизайн

7 ноември 2023

Рекламните тениски имат една единствена цел и тя е да бъдете разпознати!

Знаем какво е човек да има някакъв вид бизнес. Една чудесно изглеждаща тениска за компанията ви, може да бъде нещото, което ви трябва, за да се качите на следващото стъпало. От малки предприятия до огромни корпорации, тези полезни съвети относно дизайна на рекламни тениски и дрехи, могат да помогнат за привличането на повече внимание към това, което правите.

Изберете си подхода

От опитът, който сме имаме сме установили, че съществуват два основни подхода, когато стане дума за рекламни тениски. И двата подхода включват различни, но в същото време отличителни характеристики, които рекламират бизнеса ви.

– Стилизираният подход

→ име на компанията
→ лого
→ адрес на уебсайт или данни за контакт
→ лозунг или мото на компанията

– Директният подход

→ име на компанията
→ услугите, които предлага
→ телефонен номер и часове на работа или уебсайт

[su_row][su_column size=“1/2″]Dartess - reklama predna strana[/su_column] [su_column size=“1/2″]Dartess - reklama gryb[/su_column] [/su_row]

 

Придържайте се към по-изчистеният дизайн

За да изглеждат професионални, рекламните тениски трябва да са с изчистен дизайн. Избягвайте думи и изображения, които не доставят нужната информация. Тениската ви може да бъде рекламна, ама не и рекламен блок.

[su_row][su_column size=“1/2″]Nepravilen dizain na reklamni teniski[/su_column] [su_column size=“1/2″]Dizain na reklamni teniski[/su_column] [/su_row]

 

Позициониране на логото

Съществуват много различни стилове за позициониране на лого. Малко лого от лявата страна на гърдите или голямо лого в средата на гърба, са най-често използвани за професионален вид. Нямате все още лого? Свържете се с екипът ни от професионални дизайнери с дългогодишен опит, които могат да ви направят професионално лого и да ви дадат съвети и насоки за цветовете, с които най-много ще си подхожда.

Избор на шрифт

Най-добрите шрифтове за бизнесът, не са от типа „крещящи“, освен ако не са част от дизайна на логото. Често се среща да се използват по-семпли шрифтове като „Baskerville Old Face“, „Century Gothic“ и „Centaur“, които вършат добра работа, когато става въпрос за изписването на важна информация, като телефонни номера и адреси. Видимостта и четливостта са ключови при дизайнът на рекламни тениски.

Цветове

Една бяла тениска, макар и евтина, семпла и основна, може да свърши добра работа. Изборът на цветове трябва да бъде съобразен със самото лого, с това какво точно искате да рекламирате, защото цветовете имат важно психологическо влияние, което оказват върху индивида.