За нас

РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ
"NOONEBRAND" 

Рекламни услуги свързани с бизнеса на малки и големи предприятия и фирми, изработка на
брандирано работно облекло, щампи и надписи по тениски, рекламни сувенири за физически лица,
фирми и корпоративни компании

 

                                 

                     

NOONEBRAND.COM е най-харесвания бранд за тениски в България с над 200 хиляди последователи в социалните мрежи.

Фирмата предлага изработка на тениски с дизайнерски и авторски щампи.

Използва се най-новата технология за печат и щамповане на тениски в Европа. 

Тениските се изработват с високотехнологичнамашина за текстил, мастилото влиза в самата тениска, не се напуква или отлепя.

Мастилата са на водна  основа и са абсолютно безопасни. Те имат сертификат от Oek Tex Standard 100, което означава, че не съдържат никакви опасни вещества.

Други наши проекти са сайтове като: www.sakito.com и www.stakimodels.com

ЗА КОНТАКТ : nambaone@abv.bg

 

Нищо не може да се сравни с добър надпис на тениска, който да раздвижи творческия ви потенциал. А нищо не е по-свежо от това да имате собствен дизайн на тениска, която да носите с гордост. Независимо дали търсите забавен лозунг или нещо, което изразява личните ви убеждения, надписите и щампите са чудесен начин да го направите. Те не само придават индивидуалност на тениската ви, но и я превръщат в уникална част от облеклото, която можете да носите с гордост. И, разбира се, ако търсите начин да направите тениската си още по-специална, защо да не добавите персонализирано послание? Това е чудесен начин да покажете на приятелите и семейството си, че ви е грижа за тях, а също така е чудесен начин да им покажете, че се гордеете със себе си.

Няма нищо по-хубаво от това да създадете своя персонализирана тениска с надпис.Ние предлагаме печатане на тениски със собствен дизайн и  можете да сте сигурни, че всяка тениска е уникална и специална. Има и стотици варианти с готов дизайн, които ще откриете на нашия сайт.  И тъй като тениските са толкова популярен артикул, можете да сте сигурни, че това е и изключително оригинален подарък за всеки. 

Да не говорим, че отпечатването на собствен дизайн на тениски с надпис  е чудесен начин за популяризиране на вашия бизнес или марка. С персонализирани щампи и надписи можете да създадете тениски, които са идеални за всеки повод, или просто да изберете от каталога ни - имаме идеи за всеки празник- празник, рожден ден, имен ден, Коледа или 14-ти февруари. Имаме и дизайни съобразени с името на човека, за когото е предназначена тениската, или пък такава, изобразяваща неговата зодия. Имаме и тениски за двойки, за семейството, за приятелите и колегите, както и десетки забавни надписи и щампи. Предлагаме тениски с надписи, подходящи за ергенски, или момински партита, които са с креативен дизайн, отлично изпълнение и качество, което си личи и на снимките, които ще запечатат тези запомнящи се партита. 

Можете да облечете и цялото семейство с тениски с надпис с коледни мотиви, които са много подходящи за традиционните коледни фотосесии, които си правят стотици семейства. Така, ще постигнете страхотен ефект, а от снимките ще лъха коледно настроение.

Предлагаме тениски с надписи, с които да поздравите любимите жени, любящите майки и баби, или свои приятелки, по случай 8-и март. Това е уникален и оригинален начин да изразите своята признателност и обич към тях и да им кажете, че са наистина специални.

Надписите върху тениски “говорят”, те изразяват по много различен начин това, което чувствате и го показват на целия свят.

Имаме тениски с надпис за любителите на колите, за вманиачените по фитнеса, за обичащите бира, за почитателите на различните видове спорт. Ще намерите и тениски с надписи за любимите учители, с които да и засвидетелствате уважението си и да ги зарадвате истински. 

Възможностите, които ще намерите на нашия сайт са наистина много и всички са оригинални и креативни. Можете лесно да изберете подарък за своите близки, като изберете тениска с надпис, която е свързана с тяхната личност, хоби, или страст и да ги накарате да се усмихнат от сърце.

Не се колебайте и поръчайте - ние ще я изработим с внимание и ще ви я изпратим с отношение, защото ние създаваме партньорства и приятелства с нашите клиенти и най-важното е за нас е да са доволни, за да се върнат отново.

 

NOONEBRAND.COM е онлайн магазин за щампи. Използваме директен, DTF и сублимационен печат.

Собственост на "ДВАДЕСЕТ И ТРИ" ЕООД, МОЛ Стоян Хр. Петров, ЕИК 207296387

Иделен вариант за малки или средно големи серии

Може да откриете 

  • Дизайнерски тениски с щампи
  • Бебешки и детски бодита и тениски
  • Чаши със сублимация
  • Възглавнички
  • Пъзели по поръчка
  • Сувенири

Предлагаме още:

  • Печат на рекламни тениски и чаши 
  • Тениски и чаши за фирмена презентация
  • Тениски и чаши за тиймбилдинг

DTG (Direct to Garment) печат върху текстил

За изработка на щампите изполваме DTG (Direct to Garment) Директен дигитален печат върху текстил.

Шампите с този вид печат са наситени, с реалистични цветове и с висока издръжливост при пране

Качество на печата - ярки, наситени цветове - както върху тъмни, така и върху светли/ бели изделия. Фини детайли, наситено бяло, нежни тонални преходи.

Мастилата, които изполваме са екологични, безвредни, водно базирани.